« »

Lesser White-fronted Goose (Anser erythropus)

FI: Kiljuhanhi, SV: Fjällgås

Possibly extinct

Population trend: Declining ?

Distribution trend: Shrinking

Breeding pairs: 0–5

Finnish red list category: CR

Degree of breeding evidenceGrids% of grids
Confirmed00 %
Probable00 %
Possible00 %
Total00 %

Comparison to the combined results of 1st and 2nd atlas

kartta lajin levinneisyydestä Suomessa 1 & 2 atlaksen yhdistetyssä aineistossa